Iata cateva sfaturi utile pentru aranjarea unei mese traditionale de sarbatori.

Pregatirea mesei de Craciun reprezinta cu siguranta, o adevarata provocare pentru orice gospodina. Aranjarea ei nu este tocmai usoara, asadar Kudika s-a gandit sa iti vina in ajutor cu ponturi utile.

1. Stabileste meniul din timp

Organizeaza-te cu cateva zile inainte de marele eveniment si stabileste meniul din timp. Fa o lista de cumparaturi si cere opinia invitatilor pe care stii ca ii ai la masa. Pe langa mancarurile traditionale s-ar putea sa fie necesare si alte preparate. Afla daca o parte din musafirii tai au anumite preferinte culinare. In aceasta categorie ar intra in mod special persoanele vegetariene ori cele care tin un anumit regim din considerente medicale.

2. Lista separata pentru bauturi

Nu neglija bauturile care trebuie sa se potriveasca foarte bine cu felurile de mancare preparate. Fa o lista separata pentru ele si gandeste-te la mai multe sortimente. Vinul rosu va fi in top si pe langa el, sampania sau doua feluri de lichior sunt absolute necesare. De asemenea, nu uita de sucuri sau apa. Poti sa improvizezi si cateva cocktailuri racoritoare, extrem de savuroase.

Cititi intregul articol pe Kudika.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.