Traficul feroviar intre Ramnicu Valcea si Sibiu s-a blocat in urma unei coliziuni intre un tir incarcat cu carne si un autoturism.

Coliziunea a avut loc din vina soferitei care conducea autoturismul, marca Daewoo Ciello. Masina a intrat pe contrasens si s-a ciocnit frontal cu un tir care circula regulamentar, relateaza MEDIAFAX.

In urma coliziunii, tirul s-a rasturnat pe calea ferata aflata in apropierea DN7, la mica distanta de Gara Caineni, blocand traficul feroviar intre orasele Ramnicu Valcea si Sibiu.

Potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului Judetean de Politie Valcea, subcomisarul Eusebiu Predonescu, in urma accidentului femeia aflata la volanul autoturismului a ramas incarcerata in masina, fiind in stare grava.

Traficul rutier pe DN7 se desfasoara alternativ pe sensul Sibiu - Ramnicu Valcea, sub supravegherea politistilor, iar traficul feroviar este blocat, la fata locului fiind asteptata o macara pentru scoaterea tir-ului de pe calea ferata.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.