Un cetatean roman a fost ranit in urma atacului de la Liege, i-au fost acordate ingrijiri medicale si a fost externat din spital, fiind in afara oricarui pericol.

"Cetateanul roman a fost ranit usor, fiind transportat la spital unde i-au fost pansate ranile, iar ulterior a fost externat. In acest moment, cetateanul roman se afla in afara oricarui pericol", a precizat MAE.

Cel putin patru persoane, intre care un bebelus in varsta de 17 luni, au fost ucise si alte peste 100 au fost ranite, in incidentul armat comis marti la Liege, in sud-estul Belgiei, potrivit MEDIAFAX.
Un bebelus in varsta de 17 luni, care se afla intre viata si moarte, a decedat marti seara, a anuntat spitalul din Liege.

In afara de acest bebelus, in urma atacului au murit doi adolescenti, in varsta de 15 si, respectiv, 17 ani, si o femeie in varsta de 75 de ani.
Autoritatile au numarat in total 123 de raniti, majoritatea loviti de cioburile rezultate dupa spargerea geamurilor unei statii de autobuz din apropiere. Printre raniti se numara un tanar in varsta de 20 de ani, care a fost lovit la cap si este in stare critica, potrivit unor surse spitalicesti.

Autorul atacului comis marti la Liege, in sud-estul Belgiei, s-a sinucis tragandu-si un glont in cap, a anuntat miercuri procurorul orasului, Daniele Reynders, confirmand astfel informatiile oferite de martorii oculari la scurt timp dupa incident, a mai relatat AFP.

"Nordine Amrani s-a sinucis cu un glont in cap. Medicul legist a declarat ca acesta si-a tras un glont in frunte. El nu a lasat niciun mesaj pentru a-si explica gestul", a afirmat procurorul in cadrul unei conferinte de presa.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.