Luni dimineata, o cisterna incarcata cu 30 de tone de motorina a fost lovita de un tren, intre localitatile Brasov si Rasnov.

In urma accidentului care a avut loc in jurul orei 10.00, patru pasageri ai trenului au fost usor raniti, iar circulatia feroviara in zona a fost oprita.

Potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Brasov, Ciprian Sfreja, trenul personal care circula pe ruta Brasov - Zarnesti a lovit o cisterna incarcata cu 30 de tone de motorina, la o trecere la nivel cu calea ferata, fara bariere, in apropiere de localitatea Rasnov.

"Am intervenit cu doua echipaje cu apa si spuma si patru SMURD. Au fost ranite usor patru persoane din tren, dar nu grav, si li se acorda ajutor la locul accidentului de catre medici. Am izolat zona, dar nu este pericol de incendiu sau explozie",a declarat Sfreja pentru MEDIAFAX.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.