Cincisprezece perchezitii au loc, vineri dimineata, in Mangalia, fiind vizate 17 persoane care ar face parte din gruparea numita clanul Raim

Cele 15 perchezitii au avut loc simultan, toate la locuintele suspectilor din Mangalia. Pana la ora actuala au fost gasite mai multe materiale pirotehnice si doua pistoale, relateaza MEDIAFAX.

Cele 17 persoane vizate de perchezitii si membre ale "clanului Raim", sunt implicate in mai multe scandaluri si cercetate in mai multe dosare pentru infractiuni cu violenta, proxenetism sau tranzactii ilegale cu autoturisme aduse din strainatate.

La sfarsitul lunii octombrie, cinci dintre membrii gruparii - Dumitru Albota, Iusein Sinan Suliman, Onasis Ismail, Ion Dacian Rosca si Erol Omer - au fost arestati preventiv pentru tentativa de omor, violare de domiciliu, lovire sau alte violente, ultraj contra bunelor moravuri si tulburarea ordinii si linistii publice.

Ei au fost arestati in urma unui conflict petrecut in 25 octombrie in cartierul Colonisti din Mangalia, unde au intrat intr-o locuinta si au inceput sa ii loveasca pe proprietari cu batele. Agresorii au lovit si un copil de 12 ani, care se afla la poarta locuintei respective si care in urma incidentului a ajuns in stare grava la spital.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.