Social6 Decembrie 2011

Lectura de un minut

Bogdan Bordieanu a obtinut un scor perfect de 2400 de puncte la testele SAT, bacul american.

Bogdan Bordieanu, elev la liceul Wando din orasul Mount Pleasant, spera ca scorul sau de 2400 de puncte il va ajuta sa intre la universitatea Harvard.

Fiecare sectiune a testului SAT are un punctaj maxim de 800 de puncte. Bogdan Bordieanu a obtinut un scor perfect la sectiunile de matematica si vocabular, apoi intr-o alta zi a dat testul de materii specializate pentru care a obtinut din nou punctajul maxim, relateaza Post and Courier.

Suntem incantati. Suntem foarte mandri de el si onorati ca unul dintre elevii nostri a obtinut acest scor impreisonant”, a declarat Directorul de Consiliere al liceului, Sheila Sparks.

Numele romanului va fi inscriptionat pe Zidul Faimei al liceului, aflat langa secretariat, fiind al doilea elev din istoria unitatii care sa primeasca onoarea, dupa Paul Ryan Strickler, promotia 2001.

Citeste si:
Un polițist cu simptome de Covid-19, ignorat de autorități
Un polițist cu simptome de...

Parintii sai, Nicolae si Mona Bordieanu, sunt profesori de matematica in Colleton County si s-au mutat in Statele Unite cand Bogdan tocmai incepea liceul, etapa cu atat mai dificila cu cat tanarul nu vorbea engleza la nivel fluent.

"Nu a lasat obstacolul lingvistic sa-i stea in cale. Este foarte serios si atent. Cred ca poate a reusit sa se mai si relaxeze cu timpul", a declarat Donna Outzs, unul dintre profesorii de stiinte ale naturii care l-a avut pe Bogdan drept elev.

Citeste si:
Examenele pentru obtinerea permisului auto se suspenda timp de 30...
Examenele pentru obtinerea...


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.