Un incendiu izbucnit marti dup-amiaza a cuprins pana la ora actuala 5.000 de metri patrati de vegetatie uscata din Masivul Bucegi.

Incendiul se manifesta intr-o zona greu accesibila, pe creasta Bucsoiului din Masivul Bucegi. Focul a ars toata noaptea de marti spre miercuri, iar miercuri dimineata flacarile de pe creasta Bucsoiului s-au stins, incendiul cuprinzand Creasta Balaurului din Bucegi, relateaza MEDIAFAX.

Purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Prahova, Marina Dinu, a declarat ca un elicopter a survolat zona, stabilind ca o suprafata de aproximativ 4 000 – 5 000 de metri patrati de teren acoperit cu vegetatie uscata este cuprinsa de flacari.

Zeci de subofiteri pompieri, salvamontisti, reprezentanti ai Romsilva si pompierii de la Serviciul local pentru Situatii de Urgenta Busteni incearca in prezent sa stinga flacarile.

Din cauza zonei greu accesibile, nu poate ajunge nici o autospeciala a pompierilor pana la fata locului pentru a interveni.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.