Peste 500 de jandarmi vor mentine ordinea publica in timpul manifestarilor speciale din Bucuresti de Ziua Nationala.

Efectivul jandarmeriei de 500 de ofiteri va fi raspandit in zona Arcului de Triumf, la Monumentul „Ostasului Necunoscut” din Parcul Carol I si la Monumentul „Eroilor militari romani cazuti la datorie” din Parcul Copilului.

Jandarmii vor asigura protectia participantilor, ordinea si linistea publica pe timpul desfasurarii manifestarilor organizate in municipiul Bucuresti, pe toata durata programului, incepand de la ora 8 dimineata cand are loc ceremonialul depunerilor de coroane coroane la Monumentul „Eroilor militari romani cazuti la datorie” din Parcul Copilului.

Pentru evitarea producerii unor evenimente nedorite, Jandarmeria Capitalei recomanda celor care vor participa la aceste manifestari sa respecte indicatiile fortelor de ordine si sa evite implicarea in conflicte de orice natura. Jandarmeria va lucara alaturi de Politia Rutiera si Politia de Siguranta Publica.

In materie de restrictii de trafic, Brigada Politiei Rutiere avertizeaza soferii ca pe 1 Decembrie intre orele 9:00 si 15:00, Soseaua Kisseleff va fi inchisa circulatiei. Pe seara, intre orele 17:00 si 19:00, cu ocazia desfasurarii ceremoniei ,,Retragere cu torte’’, va fi restrictionata circulatia pe banda I si banda II pe traseul:

  • Palatul Cercului Militar – Bd. Regina Elisabeta – Bd. Mihail Kogalniceanu – Piata Operei – Bd. Eroii Sanitari – Bd. Eroilor – Str. Gh. Marinescu – Sos. Cotroceni – Bd. Iuliu Maniu – Bd. Vasile Milea – sediul Regimentului 30 Garda.

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.