In fiecare zi te trezesti, te pregatesti si iesi din casa.

Mergi la munca sau la plimbare, te intalnesti cu un prieten sau te joci cu copilul tau.... In fiecare zi exista o amintire care pentru tine merita pastrata.

Noi iti daruim amintirile tale intr-o fotocarte deosebita.

Stiai ca in doar 3 minute poti crea o CEWE FOTOCARTE din propriile fotografii?

Intra chiar acum pe www.cewe-fotocarte.ro, descarca softul, creeaza-ti propria fotocarte si primesti 25% reducere!

Comanda se face online si in numai cateva zile este gata.

Poti opta s-o primesti acasa sau s-o ridici personal din magazinul cel mai apropiat de tine.

Totul se poate face prin intermediul aplicației software speciale Fotolumea mea ce poate fi descarcata gratuit de aici in functie de sistemul de operare utilizat – Microsoft Windows, Mac OS X, Linux, unde vei descoperi o intreaga lume a posibilitatilor de editare, prin clip art, texte, aranjamente originale, te distrezi in timp ce o realizezi.

CeWe Color, cu o traditie de peste 50 de ani in domeniu, prezent in 24 de tari europene, este cel mai mare procesator de fotografie din Europa, locul de origine fiind orasul Oldenburg din Nord-Vestul Germaniei.

In unitatile de productie din diferite colturi ale continentului lucreaza peste 3000 de angajati. Chiar de la inceputuri, obiectivul companiei a fost acela de a corespunde cerintelor calitative ale pietii exigente din domeniu, sa asigure prelucrari de calitate superioara pentru milioanele de fotografi profesionisti sau amatori.

Te asteptam pe www.cewe-fotocarte.ro!


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.