Ghimbirul este un condiment apreciat inca din timpuri stravechi, avand un gust puternic, caracteristic si o aroma de neconfundat.

  • Ghimbirul intareste sistemul imunitar si previne raceala

Radacina de ghimbir este un tonic excelent al sistemului imunitar, fiind utila in preventia racelii. Pentru a pastra proprietatile acestei plante este indicat sa consumati radacina de ghimbir in stare proaspata, cruda, potrivit Healthy.ro.

  • Ghimbirul este indicat in starile de greata

Ghimbirul este indicat in toate starile de greata, atat cele alimentare sau date de oboseala cat si cele din timpul sarcinii. Consumul indelungat de ghimbir reface functiile gastrice si reduce greata sau chiar voma.

Cititi intregul articol pe Healthy.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.