Saptamana incepe cu o usoara incalzile si temperaturi maxime cuprinse intre 4 si 12 grade Celsius. Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla slab pana la moderat, cu unele intensificari la munte si in regiunile estice.

Luni vremea va fi frumoasa pentru acesta perioada, cerul va fi partial noroas, iar temperaturile medii se vor ridica pana la 10 grade, fara sanse de precipitatii, informeaza wunderground.com

Dimineata si noaptea va fi ceata, pe arii restranse in zonele joase. Temperaturile minime se vor situa intre -8 si 0 grade, mai ridicate pe litoral.

Marti, vremea va fi in general frumoasa,cerul va fi variabil spre senin, iar vantul va sufla slab si moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 0 si 10 grade, iar cele minime se vor situa, in general, intre -9 si -1 grad.

Ziua de miercuri va aduce o racire usoara in Capitala, unde termometrele vor arata maxime de 5 grade Celsius si minime de -3 grade.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.