Firma Semco Marine din sudul Danemarcei a publicat o oferta de locuri de munca pentru romani.

Oferta publicata pe internet se refera la patru posturi de inginer de telecomunicatii pentru candidatii romani care se califica. Firma promite un salariu brut de 4000 de euro pe luna si ajutor pentru angajati in gasirea unei locuinte.

Sarcinile viitorilor ingineri includ proiectare, documentare, configurare de sistem, contact cu clientii si monitorizarea proiectelor in derulare. Proiectul se va derula pe doi ani si vizeaza migrarea unor sisteme de comunicatii existente la trei medii noi de retea.

Inginerii trebuie sa ofere solutii pentru sisteme de comunicatii din industria de petrol si gaze si pentru proiecte la santierele navale locale si in cooperare directa cu operatorii instalatiei.

Candidatilor li se solicita experienta in sisteme de telecomunicatii - preferabil sisteme de retea; in industria petrolului si gazelor (recomandabil). Munca se va desfasura in mediul maritim si de aceea este necesara o stare a sanatatii foarte buna.

De asemenea, cei interesati sa munceasca in Tarile Scandinave pot sa verifice si oferta companiilor Manpower Professional Engineering Norway si Aker Solutions pentru 21 de posturi de ingineri pentru Oslo, anuntata in urma cu cateva zile.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.