Afla de ce ai voie sa postezi poze in bikini, dar nu si cele in care alaptezi sau cu ce a fost inlocuita "tigara de dupa...".

  • 1 din 5 divorturi se produc din cauza Facebook

Un studiu al Universitatii Harvard din Statele Unite arata ca aproximativ 1 din 5 cazuri de divort inregistrate in ultimul an pe teritoriul american indica site-ul de socializare Facebook ca avand legatura cu “motivele despartirii a doi soti”. In cele mai multe cazuri Facebook este pronuntat ca fiind sursa de unde unul dintre parteneri afla ca celalalt are o relatie extraconjugala, conform Yuppy.ro.

  • Care este numarul tau?

Daca esti invidios pe numarul de “friends” de pe Facebook al prietenilor din gasca ta afla ca media generala de prieteni a unui utilizator pe reteaua de socializare este de 130. In general un individ interactioneaza activ pe luna cu doar 4 pana la 7 prieteni din lista de Facebook. Asadar, niciun motiv de ingrijorare…

Cititi intregul articol pe Yuppy.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.