Stefan Bardan, prefectul de Alba, a fost anuntat oficial ca Regele Mihai nu va veni de 1 Decembrie la Alba Iulia.

Prefectul de Alba, Stefan Bardan, a declarat ca a primit un raspuns negativ din partea partea Casei Regale la invitatia lansata pentru a participa la Manifestarile de la Alba Iulia dedicate Zilei Nationale a Romaniei, transmite corespondentul MEDIAFAX.

"Din pacate, Casa Regala ne-a informat ca Majestatea Sa si membrii familiei regale nu vor putea onora, in acest an, evenimentul. Ne felicita pentru sarbatorirea momentului istoric de la 1 Decembrie 1918 si isi exprima dorinta de a ne intalni in cursul anului viitor", a afirmat Bardan.

Printre personalitatile invitate la Alba Iulia unde se vor cheltui 800.000 de lei pentru manifestarile de 1 Decembrie, se numara si Presedintele Traian Basescu. Stefan Bardan a declarat ca pana acum si-a confirmat prezenta ministrul Administratiei si Internelor, Traian Igas.

Liderul PSD, Victor Ponta, anunta ca cei trei co-presedinti ai USL vor participa, de 1 Decembrie, la sarbatoarea de la Alba Iulia.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.