MagazinulDeBrazi.ro va invita sa faceti o fapta buna pentru un orfelinat, centru de plasament, casa de copii sau camin de batrani prin achizitia unui bradut de Craciun.

In perioada 22 noiembrie – 24 decembrie 2011 Magazinul De Brazi va invita sa achizitionati un bradut de Craciun pentru un orfelinat, centru de plasament, casa de copii sau camin de batrani. Bradutul va fi livrat gratuit la locatie de catre reprezentantii Silva Group Romania, iar donatorii vor primi o reducere de 30% din valoarea brazilor taiati cu inaltimi intre 2 si 6 metri si de 5% din valoarea brazilor cu radacina.

Derulata in parteneriat cu SOS Satele Copiilor, Hospice Casa Sperantei si Asociatia Inima Copiilor, campania „Imparte bucurie” isi propune sa ofere un Craciun mai frumos celor mai putin norocosi dintre noi.

Donatia nu este conditionata de achizitia altor produse de pe site-ul Magazinului de Brazi.

Pentru a achizitiona un bradut pentru un orfelinat, centru de plasament, casa de copii sau camin de batrani accesati sectiunea „Imparte bucurie” de pe site-ul www.MagazinulDeBrazi.ro, unde veti gasi lista completa a centrelor catre care puteti efectua donatia. Dupa confirmarea comenzii si efectuarea platii, bradutul va fi livrat gratuit de catre reprezentantii Silva Group Romania in locatia aleasa de dumneavoastra.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.