Proiectul "Mos Craciun imparte vise" doreste sa vina in intampinarea unei zone complet descoperite a serviciilor sociale, de a facilita integrarea in societate a copiilor si tinerilor cu sindrom down si sansa unor sarbatori de iarna fericite pentru ei.

Proiectul se va desfasura intre 6 si 23 decembrie 2011 si sunt vizati nu doar membrii Asociatiei Down Bucuresti , ci si un numar de 20 copii defavorizati social (de la Scoala Speciala nr. 9 si Scoala Speciala 4 Bucuresti ) si 10 copii de la Asociatia MAME.

Pe scurt, este un proiect ce aduce oportunitati de dezvoltare a abilitatilor de socializare si a capcitatilor creative pentru cei 21 copii beneficiari ai Asociatiei Down Bucuresti, rasplatind eforturile de participare la concursurile si proiectele din timpul anului prin cateva actiuni menite sa le aduca bucuria: organizarea unei excursii la munte, participarea la spectacole publice cu specific si pregatirea si desfasurarea unei serbari de Craciun in cadrul careia copiii vor primi de la Mos Craciun cadouri si vor avea sansa de a interactiona cu alti copii la fel ca ei.

Pentru cei care doresc sa sprijine financiar acest proiect exista si cateva beneficii: promovarea imaginii companiei in cauza ca partener al acestui proiect, sporirea si intarirea imaginii de implicare pe care o are compania respectiva pe plan local si national, mentionarea in toate documentele oficiale si in relatia cu presa a sprijinului acordat pentru realizarea acestui proiect.

  • Fiecare suma, oricat de neinsemnata ar putea parea la prima vedere, conteaza pentru acesti copii. Sponsorizarile se pot face si in produse. Donatiile se pot face in contul RO86RZBR0000060012357809 – Raiffeisen Bank (contul Asociatiei Down Bucuresti).

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.