Sandu Anghel, zis Bercea Mondial, a lesinat, luni, la Tribunalul Olt, dupa ce magistratii au respins cererea avocatilor acestuia de recuzare a judecatoarei cauzei in care Bercea este acuzat ca si-ar fi injunghiat un nepot.

Magistratii au solicitat interventia unei ambulante, dupa ce Bercea Mondial a lesinat in sala de judecata.

Potrivit dispecerului de serviciu de Serviciul de Ambulanta Slatina, solicitarea s-a facut la numarul unic de urgenta 112, iar un echipaj s-a deplasat la Tribunalul Olt.

"Pacientul era in stare lipotimica. I s-au acordat primele ingrijiri medicale, insa nu a fost nevoie sa fie transportat la spital", a spus sursa citata.

Purtatorul de cuvant al Tribunalului Olt, Gheorghe Biolan, a declarat ca, luni, a avut loc un nou termen in procesul in care Bercea Mondial este acuzat ca si-a injunghiat un nepot, iar magistratii au judecat cererea avocatilor lui Bercea de recuzare a judecatoarei cauzei, respingand-o ca nefondata, transmite MEDIAFAX.

El a precizat ca urmatorul termen va avea loc in 5 decembrie.

Sandu Anghel a fost arestat preventiv in 20 februarie, intr-un dosar in care este cercetat pentru tentativa de omor, dupa ce si-ar fi injunghiat nepotul, Ionut Anghel, zis Mercedes, care in urma incidentului a fost internat la Spitalul Judetean de Urgenta Craiova.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.