Varsovia conduce topul cu media generala de 7,95 acordata hotelurilor sale. Bucuresti in schimb ocupa locul 18, cu media generala 7,24.

Conform rezultatelor unui studiu realizat de site-ul hotel.info, daca vrei sa fii multumit de experienta ta ca oaspete al unui hotel, cel mai bine ar fi sa mergi in vacanta in Varsovia. Serviciile de cazare din acest oras au fost votate ca fiind cele mai bune de clientii care le-au folosit.

Pe urmatoarele locuri in topul celor mai bune 20 de metropole, in functie de gradul de multumire al oaspetilor hotelurilor, se afla Tokyo, Helsinki, Bratislava si Berlin.

Bucuresti s-a clasat pe locul 18, in coborare cu o pozitie fata de 2010, cand acelasi sondaj ar fi pus metropola noastra pe locul 17.


Studiul a fost realizat in functie de punctajele acordate de utilizatorii site-ului pentru hotelurile in care au fost cazati.

Notele s-au acordat de la 1 la 10 si in evaluarea generala au fost incluse criterii privind calitatea camerelor, amabilitatea personalului, curatenia, nivelul de zgomot, raportul pret-servicii, precum si micul dejun/gastronomia.

Sursa tabel: hotel.info


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.