Traficul rutier pe DN 2 B la iesirea din municipiul Buzau a fost oprit joi dimineata, in urma unui incendiu cu risc de explozie.

O cisterna incarcata cu 30 de tone de GPL a luat foc, joi dimineata, in curtea unei societati comerciale din Buzau, existand risc de explozie. Oamenii si muncitorii de la firmele din zona au fost evacuati pe o raza de 200 - 300 de metri. Potrivit pompierilor, exista risc de explozie, cisterna fumegand.

Purtatorul de cuvant al Politiei Judetene Buzau, comisar Florina Crucianu, a declarat ca din cauza incendiului traficul pe DN 2 B la iesirea din municipiul Buzau catre localitatea Spataru a fost inchis.

Cisterna a luat foc in curtea societatii Legume Fructe, situata pe soseaua Spatarului, relateaza MEDIAFAX.

La fata locului se afla mai multe echipaje de pompieri, dar si reprezentanti ai Inspectoratului Teritorial de Munca, prefectul de Buzau, Paul Beganu, si politisti care incearca sa tina situatia sub control.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.