Trei trenuri care circulau pe ruta Timisoara-Bucuresti au ramas blocate, joi dimineata, timp de aproape doua ore, in Gara de Est din Timisoara si in localitatea Remetea Mare (Timis), dupa ce un cupon de sina s-a rupt, sute de calatori fiind afectati de aceasta avarie.

Directorul Regionalei de Transport Feroviar de Calatori Banat-Oltenia, Alexandru Silvasan, a declarat, ca joi dimineata, la ora 4.58, conductorul trenului international Bucuresti-Belgrad a sesizat ca un cupon de sina s-a rupt in apropierea localitatii Remetea Mare, transmite MEDIAFAX.

El a precizat ca din cauza avariei au fost afectate trei trenuri care circulau pe relatia Timisoara-Bucuresti, respectiv trenul international Bucuresti-Belgrad (306-1), trenul Intercity 592 Timisoara-Bucuresti si acceleratul 1693 Bucuresti-Timisoara.

Potrivit acestuia, echipa de interventie a reusit sa remedieze avaria dupa aproape doua ore, circulatia trenurilor pe aceasta ruta fiind reluata in jurul orei 6.40.

Silvasan a spus ca pe parcursul remedierii avariei trenul international Bucuresti-Belgrad si acceleratul Bucuresti-Timisoara au fost oprite in apropierea garii din Remetea Mare, iar trenul Intercity Timisoara-Bucuresti a fost oprit in Gara de Est din municipiu.

El nu a putut preciza cu exactitate numarul calatorilor afectati de aceasta avarie, insa a mentionat ca este vorba despre sute de persoane.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.