Mai multe trenuri in drum spre Gara de Nord din Bucuresti inregistreaza intarzieri de 60 - 90 de minute din cauza unei defectiuni.

Mai multe trenuri de calatori care urmeaza sa ajunga in Gara de Nord din Capitala au intarzieri intre 60 si 90 de minute, din cauza unei defectiuni tehnice la instalatia de dirijare a traficului din zona Crivina - Brazi, unde au fost furate elemente ale unitatii de siguranta a circulatiei.

In zona cu sectiuni afectate, pe relatia Crivina – Brazi, circulatia feroviara se desfasoara la cale libera, cu verificarea pe teren a pozitiei aparatelor de cale.

Pana in prezent, urmatoarele trenuri sunt afectate si vor avea intarzieri intre 60 si 90 de minute, relateaza MEDIAFAX:

  • Personal 3010 Brasov - Bucuresti Nord,
  • Rapid 654 Bicaz - Bucuresti Nord,
  • Accelerat 1554 Marasesti - Bucuresti Nord,
  • Accelerat 1632 Oradea - Bucuresti Nord,
  • Accelerat 1558 Buzau - Bucuresti Nord.

Echipele de interventie lucreaza la inlocuirea elementelor furate, astfel incat circulatia trenurilor sa fie reluata in conditii normale de trafic.

  • Trafic feroviar blocat din cauza unei deraieri in Mehedinti

Nu este singura problema care afecteaza circulatia feroviara astazi. Mersul trenurilor este blocat intre Drobeta Turnu Severin si Filiasi, dupa ce un vagon al unui tren de marfa a deraiat in zona haltei Balota, fara a exista victime, transmite MEDIAFAX.

Trenul de marfa venea din directia Craiova si a deraiat in jurul orei 7,45 in statia Valea Alba, pe raza Sucursalei Banat Oltenia. Incidentul ar fi fost provocat de o defectiune la un boghiu al unuia dintre vagoanele garniturii.

In dimineata aceasta, sase trenuri de persoane ar urma sa tranziteze zona. Acestea vor fi oprite insa in cele mai apropiate gari de pe traseu, respectiv Balota si Drobeta-Turnu Severin, pana cand traficul in zona va fi reluat.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.