Afla care este prognoza meteo pentru urmatoarele 2 zile.

Marti: Vremea se va mentine mai rece decat in mod normal la aceasta data in aproape toata tara. Cerul va fi variabil, cu innorari spre seara si noaptea in regiunile estice, insa doar izolat in nordul Moldovei si la munte va fulgui.

La Bucuresti cerul va fi variabil, iar vantul va sufla in general slab. Temperatura maxima va fi de 9 grade, iar cea minima de pana la -3 grade.

Miercuri: Valorile termice se vor situa sub mediile climatologice ale perioadei, cu maxime intre 0 si 10 grade si minime intre -10 si 0 grade, mai scazute in depresiunile intramontane, pana in jur de -12 grade, transmite MEDIAFAX.

Cerul va fi variabil, cu innorari temporare in jumatatea estica a tarii si la munte, unde pe arii restranse vor cadea precipitatii slabe, mixte.

Vantul va prezenta unele intensificari in Moldova, Baragan, Dobrogea si la munte si va fi slab in restul teritoriului. Noaptea si dimineata, izolat in zonele joase, mai ales din regiunile intracarpatice, vor fi conditii de ceata.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.