Ritli Csongor Ladislau, fiul ministrului Sanatatii, a renuntat la postul de manager al Spitalului Clinic Judetean din Oradea

Spitalul Judetean Oradea a primit prin fax o scrisoare inregistrata la Primaria Oradea, de la Ritli Csongor Ladislau, prin care fiul ministrului Sanatatii renunta la postul de manager. Gestul vine in urma solicitarii din partea Agentiei Nationale de Integritate (ANI) de a se furniza informatii de catre autoritatile locale privind modul in care a avut loc concursul pentru functia de manager al spitalului, potrivit MEDIAFAX.

"Consider ca activitatea ministeriala a tatalui meu si masurile de reforma propuse pentru imbunatatirea sistemului sanitar repezinta o prioritate fata de eventuala mea numire in functia de manager la Spitalul Judetean", a declarat Ritli in scrisoare.

Consiliul de Administratie al Spitalului Judetean a facut public, marti, ca ANI i-a solicitat lista persoanelor care au facut parte din comisia de concurs pentru ocuparea postului de manager, numele persoanelor care au decis componenta comisiei si desfasuratorul concursului.
Ritli Csongor Ladislau a fost numit castigatorul concursului pentru functia de manager al Spitalului Judetean Oradea pe 24 octombrie, desi concursul trebuia sa dureze pana pe 28 octombrie.

Dansul urma sa preia postul de manager la 1 noiembrie, insa primarul orasului Ilie Bolojan a amanat revocarea din functie a lui Gavril Grebenisan, pe motiv ca acesta avea mai multe proiecte de terminat.

Retail jobs

Tatal candidatului, ministrul Ritli Ladislau, si-a aparat fiul si s-a declarat mandru de prestatia sa la concursul pentru functie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.