O coliziune intre un autocar romanesc si un camion slovac petrecuta vineri dimineata in Ungaria a provocat moartea a trei romani.

Vineri dimineata a avut loc un nou accident care implica un autocar romanesc pe soselele maghiare. Trei persoane au murit si alte cinci au fost ranite in urma coliziunii intre un autocar romanesc si un camion slovac, a anuntat Autoritatea pentru situatii de urgenta.

Conform datelor furnizate panai in acest moment de MAE pentru MEDIAFAX, se stie ca cele trei persoane care au murit sunt cetateni romani, dar deocamdata nu sunt date despre identitatea ranitilor. Doi dintre raniti se afla in stare grava, iar soferul autocarului a suferit rani usoare.

Politia a deschis o ancheta pentru a stabili circumstantele accidentului, a declarat Andrea Belicza Beluzsar, purtatoarea de cuvant a politiei din Pest.

Acesta este al doilea accident rutier grav petrecut in Ungaria in mai putin de doua saptamani, care implica un vehicul romanesc. Pe data de 1 noiembrie, 14 romani (barbati, femei si copii) au murit intr-un teribil accident produs in Ungaria in urma impactului dintre un microbuz si un tir.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.