Rezultatul expertizei psihiatrice la care a fost supus Sandu Anghel, cunoscut drept Bercea Mondial, la solicitarea Tribunalului Olt arata ca acesta "are tulburari, care nu determina insa lipsa discernamantului in momentul savarsirii faptei", a spus, joi, unul dintre avocatii lui Bercea Mondial.

Magistratii Tribunalului Olt, unde joi a avut loc un nou termen in dosarul in care Bercea Mondial este acuzat ca si-ar fi injunghiat un nepot, au primit rezultatul expertizei medico-legale de la Institutul National de Medicina Legala "Mina Minovici", care urma sa arate daca Sandu Anghel sufera de o tulburare psihica.

Unul dintre avocatii lui Bercea Mondial, Iancu Tanasescu, a afirmat ca a vazut rezultatul expertizei medico-legale, potrivit caruia Sandu Anghel "are tulburari, care nu determina insa lipsa discernamantului in momentul savarsirii faptei".

De asemenea, un alt avocat al lui Sandu Anghel a spus ca va cere o contraexpertiza in acest caz, intrucat "boala nu se vindeca peste noapte", transmite MEDIAFAX.

"Am vazut si eu rezultatele, dar cred ca Sandu Anghel sufera de aceasta boala, care a fost descoperita in 2005, pentru ca ea nu se vindeca peste noapte. O sa cerem o contraexpertiza", a declarat Mariana Stefan, avocata lui Bercea Mondial.

Judecatorii Tribunalul Olt au dat un nou termen, respectiv 21 noiembrie, in procesul in care Anghel Sandu este acuzat de tentativa de omor, intrucat nu a fost posibila vizionarea audierilor facute de procurorul Eugen Iacobescu, deoarece Gheorghe Anghel, tatal victimei, nu a fost prezent la proces, motivand ca este bolnav.

Sedinta a inceput la ora 11.00, insa judecatorul completului de la Tribunalul Olt a decis sa amane termenul pentru 20 de minute, pentru a-l astepta pe tatal victimei. Acesta nu a venit nici dupa cele 20 de minute, fiul acestuia sustinand ca este bolnav.

"Amanam aceast termen pentru 21 noiembrie, cand va fi adus cu mandat de aducere, Gheorghe Anghel si sotia acestuia, Aurora Stoiculescu. Barbatul va trebui insa sa prezinte acte medicale sa dovedeasca ca este bolnav. Pentru ca victima este minora nu putem sa vizionam caseta cu audierile martorilor pentru ca el trebuie sa fie asistat de parinti", a spus magistratul Carmen Marinescu.

Citeste si:
Judecător mort în drum spre spital. Gabriel Apostol și-ar fi...
Judecător mort în drum spre...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.