Ligia Pop, promotoarea alimentatiei raw vegane in Romania, este singura romanca selectata de Google pentru noul program - YouTube Next Chef.

Ligia Pop este raw food chef, autoarea a trei carti despre raw food (Retete Vegane Fara Foc, Deserturi pentru Parinti si Copii Sanatosi si Germeni si Vlastari: Surse de Sanatate si Energie), fondatoarea Targului „Raw Generation” si gazda show-ului TV Online „Ligia’s Kitchen”.

Ea reprezinta SUA impreuna cu alti castigatori, deoarece are dubla cetatenie americana si romana.

Programul YouTube Next Chef a selectat dintre miile de aplicanti din opt tari ale lumii (SUA, Marea Britanie, Noua Zeelanda, Australia, Irlanda, Canada, India si Africa de Sud) doar 16 bucatari deosebiti, pentru a le oferi un program de specializare online care tine 12 saptamani, in timpul caruia se vor impartasi secrete profesionale despre filmare, editare si tehnici de bucatarie. Gasiti mai multe detalii aici.

Castigatorii vor primi un premiu in valoare de 15.000 dolari, dintre care 5.000 sunt rezervati pentru echipament video nou si 10.000 de dolari pentru marketing si advertising pe YouTube. Google PR ii va promova pe castigatori prin interviuri cu mass media din tarile care au participat a program.

Retail jobs

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.