Peste 20 de hectare de teren ard de mai bine de 24 de ore in zona Transalpina.

Conform Prefecturii Sibiu, este vorba de trei incendii: doua focare de incendii in Muntii Lotrului, Varful Tampa si Varful Buiceciului si un al treilea incendiu, la granita judetului Sibiu, cu Judetul Alba pe raza localitatii Sugag, in Muntii Sureanu, Varful lui Petru, informeaza Tribuna.

”Prefectul judetului Sibiu, impreuna cu inspectorul sef al ISU Sibiu se vor deplasa in zonele de actiune pentru a face o evaluare a situatiei si necesarul fortelor de interventie. De asemenea, se va face interventie la comandantul Garnizoanei Sibiu pentru a pune in aplicare Planul de actiune pentru prevenirea si gestionarea situatiilor de urgenta”, se arata intr-un comunicat de presa.

Zonele incendiate sunt la o inaltime de peste 1.400 de metri si de aceea accesul chiar masinilor de pompieri este ingreunat.

Dupa ce au intervenit sambata sa stinga incendiul aparut pe Transalpina, pompierii sibieni au descoperit noi locuri unde arde padurea, relateaza Citynews.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.