Mai multe perchezitii au loc, vineri dimineata, in trei dintre caminele studentesti din complexul Universitatii de Petrol si Gaze din Ploiesti, fiind vizati 14 studenti, intre care un cetatean bulgar. Ei sunt suspectati de consum si trafic de droguri.
DIICOT a prins un grup de sapte persoane, cu varste cuprinse intre 20 si 25 de ani, cetateni romani si bulgari, majoritatea studenti. Gruparea era specializata in traficul si consumul de droguri de risc, si actiona in raza judetului Prahova.

Bulgarul Purchev Borislav, 21 de ani, este liderul grupului, si se ocupa cu procurarea drogurilor din Bulgaria. Drogurile erau distribuite in randul studentilor, in caminele Universitatii de Petrol si Gaze Ploiesti,
potrivit unui comunicat DIICOT.

Procurorii DIICOT au efectuat 5 perchezitii in caminele studentesti, ocazie cu care s-au gasit cantitati de cannabis. La audieri au fost aduse 14 persoane.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.