O femeie a decedat, luni, la sediul PDL din Aleea Modrogan, echipajul SMURD chemat la fata locului neputand sa o resusciteze.

Femeia era membra a Organizatiei de pensionari a filialei democrat-liberale din Sectorul 4.

"Organizatia PDL Bucuresti isi exprima profundul regret fata de decesul colegei noastre, doamna Dumitrache Maria, in varsta de 67 de ani, membra a Organizatiei de pensionari a PDL Sector 4. Aflata in sediul Organizatiei municipale, doamna Dumitrache a suferit astazi un stop cardio-respirator si, din nefericire, manevrele de resuscitare ale echipajului de salvare nu au reusit sa o salveze", se arata intr-un comunicat al organizatiei PDL Bucuresti.

Conform sursei citate, din informatiile obtinute de la serviciul SMURD si de la familia victimei, aceasta avea antecedente medicale.

"Ne exprimam intreaga sustinere fata de familia colegei noaste de la Sectorul 4 supusa la aceasta grea incercare. Dumnezeu sa o odihneasca in pace!", se arata in comunicat, transmite MEDIAFAX.

Echipajul SMURD fusese chemat la sediul PDL dupa ce femeii i se facuse rau, dar medicii nu au mai putut sa o resusciteze, constatand decesul.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.