Aproape jumatate dintre persoanele care participa la un interviu de angajare nu s-au informat anterior asupra companiei.

Totusi nu asta este surprinzator, ci faptul ca 5% dintre persoanele chestionate de catre BestJobs au anuntat ca au fost mahmuri in timpul interviului sau au flirtat (3%).

De asemenea, 9% dintre cei 995 de repondenti au uitat numele recrutorului, fie au mintit. Restul, 28%, s-au confruntat cu alta situatie.

“Unele dintre aceste situatii sunt greseli ce pot fi evitate, pentru a nu rata interviul, cea mai importanta fiind neinformarea. Chiar si in cazul in care se trimit aplicatii la mai multe joburi, situatie in care nu se pot retine informatii despre fiecare oferta in parte, o documentare cu putin timp inainte de interviu va creste considerabil sansa de angajare”, se arata in comunicatul site-ului de recrutare.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.