Universitatea Bucuresti si Oxford College of Marketing au incheiat un parteneriat prin care absolventii masteratului din cadrul Departamentului Comunicare si Relatii Publice al Facultatii de Limbi Straine vor beneficia de o dubla certificare.

Incepand din acest an universitar, masteranzii inscrisi la programul de studii “Consultanta si Expertiza in Publicitate”, din cadrul Facultatii de Litere a Universitatii Bucuresti au acces la programe internationale de certificare in marcheting, scrie Wall-Street.ro.

Absolventii acestui masterat vor beneficia de o dubla certificare profesionala, respectiv diploma de masterat in publicitate si o certificare in marketing recunoscuta international prin Communication Advertising & Marketing (CAM), care ofera calificari de marketing focusate pe comunicare.

CAM este considerata o parte integrate a Chartered Institute of Marketing (CIM), cea mai prestigioasa institutie de marketing din lume.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.