Sambata, 22 octombrie 2011, la Institutul Cultural Roman si la Institutul Italian de Cultura "Vito Grasso" (Aleea Alexandru 38/41) va fi celebrata Ziua Europeana a Limbilor.

De la ora 10.30 la 18.00, la sediile celor doua institute vecine sunt programate lectii deschise in mai multe limbi (italiana, engleza, poloneza, germana, spaniola, maghiara si romana), cursuri de gastronomie, dansuri, jocuri, karaoke si alte activitati in care invatarea si placerea se vor impleti frumos.

Accesul publicului este liber.

Evenimentul este organizat de Institutul Cultural Roman, Institutul Italian de Cultura „Vito Grasso“, British Council, Institutul Polonez, Goethe-Institut, Institutul Cervantes si Centrul Cultural al Republicii Ungare/Institutul Balassi.

  • Ziua Europeana a Limbilor, sarbatorita pentru prima oara pe 26 septembrie 2001 in mai multe state membre ale Uniunii Europene, reuneste milioane de oameni in 45 de tari.

Initiativa isi propune sa cultive diversitatea culturala si lingvistica in Europa, incurajand invatarii limbilor straine de catre toti cetatenii europeni. Dincolo de aceste deziderate, celebrarea limbilor europene reprezinta si o ocazie de a petrece. Sunt organizate sute de evenimente in toata Europa: spectacole, animatii pentru copii, jocuri muzicale, cursuri de limbi straine, emisiuni de radio si televiziune, conferinte.

Click aici pentru mai multe informatii.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.