Rudele unei femei in varsta de 35 de ani care a murit la Spitalul de Urgenta din Barlad, miercuri, la patru zile dupa ce a nascut o fetita, ii acuza de neglijenta pe medici si au depus o plangere la Politie, in acest caz fiind declansate anchete.

Vasile Popa, din localitatea vasluiana Lunca, a depus, joi dimineata, o plangere la Politie in care acuza de neglijenta medici ai Spitalului de Urgenta Barlad, sustinand ca acestia nu au tratat-o corespunzator pe sotia sa, care a murit la patru zile dupa ce a nascut, relateaza MEDIAFAX.

Femeia, care mai avea opt copii, a fost internata la Spitalul de Urgenta din Barlad in urma cu o saptamana, rudele afirmand ca pacienta a fost neglijata de medici timp de doua zile, desi in urma cu un an suferise un accident, iar din aceasa cauza avea in continuare probleme medicale.

  • Medicii nu au luat-o in seama

Rudele femeii mai sustin ca, dupa doua zile in care nu ar fi fost luata in seama de catre medici, femeia a fost introdusa in operatie, nascand prin cezariana o fetita de 3,4 kilograme.

Starea femeii a inceput sa se inrautateasca dupa operatia de cezariana, iar in cursul serii de marti pacienta fost preluata de medicii sectiei de chirurgie a spitalului pentru o interventie chirurgicala, insa nu a mai putut fi salvata.

Rudele femeii mai spun ca aceasta ar fi trebuit trimisa sa nasca la un spital din Iasi, ea figurand, de altfel, in evidentele medicilor ieseni dupa ce in urma cu un an a fost lovita de un cal, suferind mai multe leziuni ale organelor interne.

Conducerea Spitalului de Urgenta Barlad a declansat o ancheta interna in acest caz, fara a face deocamdata precizari cu privire la aceasta situatie. In paralel are loc si o ancheta a Politiei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.