Multi viseaza la un job bine privit in societate, insa in urma unor studii s-a descoperit ca persoanele care ocupa astfel de functii prezinta un risc mare de a-si pune capat zilelor.

Potrivit businessinsider.com, pe primul loc in topul sinuciderilor se afla inginerii marini, care sunt de 1.89 ori mai predispusi la sinucidere decat ceilalti. Acestia sunt urmati de medici, cu o probabilitatea de sinucidere cu 1.87 de ori mai mare, si de dentisti, care sunt de 1.67 de ori mai predispusi la sinucidere.

In top 10 joburi in care angajatii prezinta risc mare de sinucidere se mai afla si veterinarii ( 1.54), economistii ( 1.51), chiropracticienii (1.5), supraveghetorii de santier (1.46), urbanistii (1.43), olarii (1.39) si agentii imobiliari (1.38).

Risc mare de sinucidere este si in randul celor care asambleaza echipamente electrice, a avocatilor, stungarilor, fermierilor sau a electricienilor.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.