Alte zece persoane, intre care cinci asistenti medicali, au fost audiate, marti, la Parchetul Tribunalului Giurgiu, in cazul mortii baschetbalistului Chauncey Hardy, cele cinci cadre medicale fiind de serviciu la momentul cand sportivul american a fost dus la spitalul din Giurgiu.

Cei cinci asistenti medicali de la Spitalul Judetean de Urgenta din Giurgiu erau de serviciu in perioada in care baschetbalistul american Chauncey Hardy a fost sub ingrijire in aceasta institutie medicala.

Alaturi de cei cinci, au fost audiati si cinci tineri care se aflau in barul Emotione in noaptea in care a avut loc agresiunea asupra sportivului, potrivit MEDIAFAX.

Niciuna dintre cele zece persoane nu a dorit sa faca declatii jurnalistilor la iesirea de la Parchet.

Surse din randul anchetatorilor au precizat ca au fost trimise citatii pentru a se prezenta la parchet pentru opt asistenti medicali si doi medici de la Spitalul Judetean Giurgiu.

Baschetbalistul american Hardy Chauncey a fost internat la spitalul Bagdasar-Arseni din Bucuresti dupa un incident care a avut loc, sambata noaptea, la Giurgiu, la cateva ore de la castigarea meciului cu Dinamo. Hardy Chauncey a murit la putin timp dupa ce a fost supus unei interventii chirurgicale.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.