Peste 90 dintre cei mai activi angajatori din Romania se vor afla la targul de cariera Angajatori de Top, care va avea loc in perioada 28-29 octombrie la Sala Palatului.

In functie de industriile din care fac parte, in cadrul evenimentului de cariera Angajatori de TOP, companiile vor recruta profesionisti cu experienta, absolventi si studenti in domeniile: IT (29%), BPO (13%), FMCG (8%), Inginerie (7%), Banking (6%), Telecom (6%), Consultanta (4%), Marketing si vanzari (17%).

In cadrul targului de cariera Angajatori de TOP vizitatorii au oportunitatea sa interactioneze cu reprezentanti ai companiilor participante, sa aplice pentru cele 2.500 de pozitii deschise, sa participe la 32 de seminare de cariera, 4 conferinte tematice si 3 seminare de orientare in cariera.

Aceasta editie a targului Angajatori de TOP concentreaza un procent semnificativ din oferta locurilor de munca si reflecta evolutia pozitiva a pietei in aceasta toamna. La eveniment participa companii care ofera un numar semnificativ de oportunitati, unele depasind numarul de 50 sau chiar 100 de pozitii deschise: pozitii entry level dar si pozitii adresate candidatiilor cu experienta.

In ceea ce priveste profilul candidatului cautat de companii acesta este reprezentat de profesionisti, absolventi, studenti si masteranzi cu experienta relevanta, competitivi si deschisi catre noi provocari.

In cadrul targului de cariera Angajatori de TOP, candidatii pot participa la:

• 32 de seminare de cariera unde vor avea oportunitatea de a interactiona cu angajatori precum: JTI, Nokia Siemens Networks, BRD Groupe Société Generale, 1&1 Internet Romania, Netop, Temenos, Ixia, Computer Generated Solutions, BCR, Bitdefender, Ernst&Young, Kraft Foods Romania, Adobe, Bearing Point, Dell Services, Accenture, Optaros, Oracle, TMF Romania, Google, Microsoft, Vodafone, Electronics Arts, Huawei, Genpact, WNS Global Services, HP, Coca-Cola HBC Romania.
• 4 conferinte tematice: “Write the future with Adobe”, “Under the Hood - inside Bitdefender‘s labs”, “De la Software Developer la Project Manager” si “Engineering Conference”;
• 3 seminare de orientare in cariera in cadrul carora vor participa 250 de persoane. Temele abordate in cadrul semiarelor sunt: “Alege cariera potrivita pentru tine!”, “Elemente esentiale pentru construirea CV-ului” si “Cum sa treci un interviu”

Citeste si:
Președintele Iohannis încurajează o prezență cât mai activă în...
Președintele Iohannis...

Lista completa a angajatorilor si detalii despre eveniment sunt disponibile pe www.hipo.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.