Pe 18 octombrie iubitorii de teatru sunt asteptati la o comedie savuroasa, la Palatul National al Copiilor: Crima la Howard Johnson.

Piesa, scrisa de Ron Clark si Sam Bobrick aduce în scena trei personaje: Mitchell Lovell (Emanuel Parvu), Arlene Miller (Raluca Rusu) si Paul Miller (Marius Galea). Talentatul Emanuel Parvu a contribuit la acest spectacol dintr-o tripla ipostaza: traducator al piesei, actor si regizor al spectacolului.

Avem de a face cu o comedie adevarata, la care se rade pe saturate. Actiunea, plasata in perioada interbelica graviteaza in jurul clasicului triunghi conjugal, alcatuit din sot, sotie si amant. Miza este o tentativa de crima, iar locul este o camera a Hotelului Howard Johnson.

Planul de bataie pare simplu si rapid: atragerea in cursa a victimei si lichidarea ei, pentru ca ceilalti doi protagonisti sa poata trai fericiti, pana la adanci batraneti. Numai ca socoteala de acasa nu se potriveste cu cea de la…hotel, de aici decurgand o serie de situatii hazoase.

Potrivit lui Emanuel Parvu spectacolul este: “comic, hilar, construit pentru public”.

  • Biletele se gasesc în reteaua Vreau Bilet – Unirea Shopping Center etajul 2, locatiile Music Box (Matei Basarab 16 si Soseau Pipera nr 2), Moise Nicoara nr 18, Palatul Copiilor, Sala Palatului si online pe www.vreaubilet.ro si www.startickets.ro. Pretul uni bilet este de 60 lei.

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.