Duminica dimineata a fost deschis primul parc de distractii din Capitala, Terra Park.

Terra Park este situat pe Bulevardul Timisoara, nr. 5. Acesta a fost inaugurat in pezenta ministrului Dezvoltarii Regionale si Turismului, Elena Udrea, invitati speciali fiind Nadia Comaneci, Gica Hagi si Ilie Nastase, potrivit B365.ro.

Pentru a incerca una dintre atractiile parcului, vizitatorii trebuie sa cumpere un card cu puncte de la intrare, valorand cate un leu. Un card cu 80 de puncte se cumpara cu 70 de lei, iar unul cu 120 de puncte, cu 100 de lei. De exemplu, cu 10 puncte, o persoana poate face o cursa la Old Timer Crash, Cestile Magrebiene sau La capatul Lumii, echipamente de distractie destinate atat copiilor, cat si parintilor.

Aria aventurilor copiilor include Circus Maximus, o platforma cu calusei si trasuri, 5 Saptamani in balon, Traffic Jam Paris, Londra la inaltime, Roata Brandenburg, Trenuletul Union Pacific si altele.

  • Roller-Coaster-ul va fi disponibil incepand cu luna decembrie
Terra Park are o suprafata de 30.000 de metri patrti si va functiona pe toata durata anului, mai putin in lunile ianuarie si februarie, scrie MEDIAFAX.

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.