Drumarii au intervenit, sambata seara, in Pasul Tihuta, unde au imprastiat aproximativ 12 tone de material antiderapant pentru a mentine practicabil DN 17, dupa ce a inceput sa ninga, stratul de zapada atingand doi centimetri.

In Pasul Tihuta a inceput sa ninga sambata seara, in jurul orei 17,00.

"A trebuit sa intervenim cu antiderapant pe DN 17, in Pasul Tihuta. Avem doua utilaje care au imprastiat deja pe carosabil 12 tone de antiderapant, sare si nisip, ca sa mentinem drumul practicabil. Deocamdata nu am avut probleme de circulatie, dar intervenim in continuare cu sare si nisip", a declarat Vasile Curtean, seful Districtului Piatra Fantanele din cadrul Directiei Regionale de Drumuri si Poduri Cluj, potrivit MEDIAFAX.

DN 17 face legatura intre Transilvania si Moldova prin Pasul Tihuta si este drumul care, in timpul iernii, pune cele mai mari probleme de circulatie soferilor, avand multe curbe la o altitudine de peste o mie de metri.

Ninsorile au coborat de pe munte in orase. A nins in tot judetul, inclusiv in municipiul Suceava. La munte, temperaturile au scazut pana la minus 7 grade celsius, scrie realitatea.net.

A nins si la Sinaia, de dimineata, pana seara. Soferii nu s-au bucurat de vreme. Soseaua uda si ninsoarea viscolita i-au facut sa fie de doua ori mai atenti la drum ca de obicei.

Cei mai bucurosi au fost insa turistii care au urcat pe munte. Pe platoul Bucegi au avut parte de prima bulgareala din acest sezon.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.