RADET a anuntat ca de astazi, 12 octombrie, va incepe probele la cald in sistemul centralizat de incalzire, din cauza scaderii accentuate a temperaturilor si prognozelor meteorologice pentru Capitala.

Probele vor fi efectuate pe parcusul a trei zile, interval necesar pentru echilibrarea sistemului de distributie si furnizare a energiei termice.

“Ulterior, in functie de evolutia buletinelor meteo, se va trece la furnizarea agentului termic pentru incalzire in regim permanent”, se arata in comunicatul publicat pe site-ul RADET.

Asociatile de proprietari care nu doresc sa primeasca, in acest moment, de energie termica pentru incalzire au posibilitatea de a regla, limita sau refuza acest serviciu prin inchiderea vanelor contoarelor de la subsolurile imobilelor.

Daca exista asociatii de proprietari care doresc sa primeasca in continuare agent termic de incalzire acest lucru este posibil dupa depunerea unei cereri la RADET.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.