Incepand de miercuri, 12 octombrie, ora 19.00, in foaierul salii Jacques Lecoq va debuta proiectul "La biblioteca".

In fiecare zi de miercuri, de trei ori pe luna, foaierul va deveni o biblioteca ce va gazdui si un eveniment muzical – concert de jazz sau muzica simfonica. Spectatorii vor avea astfel o alternativa la muzica ascultata pe scara larga.

“Prin acest proiect urmarim sa transformam sediul nostru intr-un taram al evadarii in tot ceea ce inseamna arta. Teatrul, muzica, dansul sau lectura sunt parti din fiecare dintre noi, universuri unde ne regasim si ne reinventam. Sunetul chitarei, atat de aproape de sufletul oricarui artist rascoleste sentimente, rezoneaza cu intreaga fiinta, creeaza lumi. Veniti sa redescoperiti placerea cititului, nu renuntati la muzica de calitate, experimentati o seara inedita intr-o atmosfera unica”, ne indeamna Mihai Malaimare, directorul Teatrului Masca.

  • Proiectul va debuta cu un recital de chitara al lui Costin Soare ce propune o calatorie muzicala prin doua teritorii in care sufletul locuitorilor este aproape sinonim cu cele sase corzi ale chitarei: arealul Peninsulei Iberice, cu muzica sa flamenco, impletind pasiunile extreme cu momente de lirism si lumea Americii de Sud, in care exuberanta dansurilor contrasteaza puternic cu depanarea lenta, aproape hipnotica a starilor sufletesti.

Pe 19 octombrie publicul va putea asista la un concert de pian la patru maini in interpretarea Veronei Maier si a Manuelei Giosa.

Lucian Maxim (percutie) si Alexandru Anastasiu (vibrafon) vor fi protagonistii serii de 26 octombrie, iar pe 16 noiembrie spectatorii sunt asteptati la un recital de pian al lui Stefan Lovin.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.