Cu toti cunoastem autobuzele din Ilfov care scartaie din toate incheieturile si care sunt aproape fiare vechi. Ei bine, aceasta situatie se va schimba!

Conducerea Regiei Autonome de Transport Bucuresti a avut o sedinta, la finalul saptamanii trecute, cu primarii localitatilor din judetul Ilfov, in cadrul careia s-a propus inlocuirea autobuzelor cu grad de uzura avansat cu autobuze Mercedes.

Propunerea a fost acceptata de majoritatea primarilor prezenti la intalnire, potrivit unui comunicat al RATB.

“Am luat aceasta initiativa, venind in sprijinul cetatenilor din judetul Ilfov si a bucurestenilor care isi au locul de munca in aceste localitati, pentru ca toti calatorii RATB sa poata beneficia astfel de un transpor civilizat, cu vehicule moderne, care asigura conditii optime de confort si siguranta”, a afirmat Adrian Cirt, directorul general al RATB.

Astfel, in aceasta saptamana urmeaza sa fie introduse autobuze Mercedes in localitatile Chitila, Mogosoaia, Otopeni si Bragadiru.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.