Vezi prognoza meteo pentru inceputul saptamanii

Desi temperatura aerului va creste usor fata de ziua precedenta, in cursul zilei de luni vremea va fi racoroasa, informeaza ANM.

In tara, cerul va fi variabil, cu innorari temporare in partea de est si sud-est a teritoriului, unde va ploua local. In restul tarii vor fi posibile ploi slabe doar izolat. Vantul va sufla slab si moderat, cu usoare intensificari in Moldova, Baragan si Dobrogea, precum si in zona montana inalta.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 8 si 18 grade, iar cele minime intre -1 si 9 grade
, potrivit MEDIAFAX.


In Bucuresti
, temperatura aerului va creste usor fata de ziua precedenta, insa vremea va fi racoroasa. Cerul va fi variabil, cu innorari trecatoare, iar vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 16 grade, iar cea minima va fi de 4,6 grade.

Marti
, vremea va continua sa se incalzeasca usor. Cerul va fi variabil, cu innorari temporare. Va ploua local in regiunile sud-estice si pe arii restranse in nord-vest si centru. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in zona montana inalta. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 12 si 20 de grade, iar cele minime intre 2 si 12 grade.

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.