Dorintele romanilor sunt tot mai excentrice, ajungand la vacante pe cele mai inalte varfuri muntoase din lume. Afla cat costa o aventura la inaltime.

De la Elbrus la Kilimanjaro, romanii sunt dispusi sa plateasca bani multi pentru o astfel de aventura. Agentia de turism Extreme Travel ofera romanilor turism de aventura pe cele mai atragatoare varfuri ale Terrei.

“Accentul nu se pune in general pe cazari si pe confortul legat de cazare si de cantitatea de mancare, se pune cel mai mult pe a vedea, a cunoaste, a lua contact cu anumite civilizatii si popoare ale lumii. Pe primul plan se afla natura, istoria tarii respectiv si tot ce tine de cultura, chiar si parte culinara", spune Radu Vatcu, alpinist profesionist.

Potrivit reprezentantilor agentiei, se inregistreaza cereri pentru varfurile celebre ale Terrei, din partea celor care odata ce au prins gustul si continua sa mearga, sau din partea incepatorilor care vor sa-si depaseasca limitele.

Cele mai frecvente cereri sunt insa pentru cucerirea muntelui Kilimanjaro din Kenya, Africa. Expeditia dureaza 14 zile si costa 2.990 de euro.

Citeste articolul integral pe Wall-Street.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.