Trei vagoane de tren care erau trase pe o linie secundara din Gara Iasi si in care nu se afla nicio persoana au fost cuprinse de un incendiu, vineri dupa-amiaza, la ora transmiterii acestei stiri mai multe echipaje de pompieri intervenind pentru stingerea flacarilor, fara a exista victime.

Potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Iasi, incendiul a izbucnit la unul dintre vagoanele de tren din Gara Iasi, relateaza MEDIAFAX.

Incendiul a fost stins ulterior, directorul CFR Calatori Iasi, Constantin Axinia, sustinand ca "cel mai probabil" flacarile au fost provocate de o tigara aruncata in vegetatia uscata din jur.

Acesta a declarat ca incendiul izbucnit la cele trei vagoane a fost stins de pompieri.

El a precizat ca vagoanele urmau sa fie casate, fiind scoase din circulatie.

"Cel mai probabil, cineva a aruncat o tigara in vegetatia uscata din jur, aceasta s-a aprins, iar flacarile au ajuns la vagoane", a spus Constantin Axinia.

Trei vagoane de tren care erau trase pe o linie secundara din Gara Iasi si in care nu se afla nicio persoana au fost cuprinse de un incendiu, vineri dupa-amiaza, trei echipaje de pompieri intervenind pentru stingerea flacarilor.

"Incendiul a izbucnit la un vagon de calatori garat pe o linie secundara. Flacarile s-au extins, cuprinzand si alte doua vagoane. Nu exista victime. La fata locului s-au deplasat trei autospeciale", a declarat purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Iasi.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.