Vezi prognoza meteo pentru urmatoarele zile.

Vineri, vremea va fi din nou frumoasa, cu valori termice mult mai ridicate fata de mediile climatologice ale perioadei, cu precadere in sudul si sud-estul tarii.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 22 si 31 de grade, iar cele minime se vor incadra, in general, intre 6 si 16 grade. Seara se va innora treptat in vestul, centrul si nordul tarii, unde, pe arii relativ extinse, vor fi averse si se vor semnala descarcari electrice.

Vremea in orasul tau

Vantul va sufla moderat cu intensificari locale, in special in Campia de Vest, pe litoral si la munte, potrivit MEDIAFAX.

Sambata vremea incepe sa se raceasca. Ziua cerul va fi variabil, cu innorari in regiunile vestice, centrale si nordice unde local va mai ploua. Spre seara si in cursul noptii, innorarile se vor accentua in jumatatea de sud-est a teritoriului, unde pe arii extinse vor cadea averse si se vor semnala descarcari electrice,

Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 11 si 21 de grade, mai ridicate in sud-est. Minimele termice se vor incadra intre 2 si 12 grade.

In Bucuresti, vremea va fi deosebit de calda vineri, cu o maxima termica de 29-30 de grade. Cerul va fi mai mult senin, iar vantul va sufla slab pana la moderat. Temperaturile minime vor fi de 12-14 grade.

Vremea in urmatoarele trei zile


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.