Ce este fotografia in HDR? Afla mai multe duminica, 16 octombrie, la Muzeul Literaturii Romane.

Fotografia in HDR (High Dynamic Range) este o tehnica de fotografiere si procesare a imaginii care transced granitele fotografiei traditionale, producand astfel rezultate spectaculoase. Tot ce iti trebuie pentru a face fotografie in HDR este un aparat foto digital cu modul Manual si un trepied.

Pe parcursul a patru ore, cursantii vor vedea cum se face HDR-ul, vor procesa fotografii si vor analiza tehnica din spatele unor fotografii bune. Cei care doresc sa participe la workshop trebuie sa aiba cunostinte elementare de fotografie, precum setarea diafragmei, timpul de expunere si modul manual.

Cea de-a treia editie a workshop-ului va fi sustinut de fotograful Petre-Tudor Birlea.

”HDR este o modalitate de a vedea, a fotografia si a prelucra o imagine. Cuvantul "a vedea" este important aici, pentru ca in HDR se fotografiaza un pic altfel. Iar primul lucrul pe care il vor invata cei care vin la workshop este sa vada altfel ceea ce doresc sa fotografieze”, a declarat Petre Birlea, initiatorul acestul proiect.

Inscrierile se fac online, pe site-ul fotografia-hdr.com


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.