Evenimentul sarbatorit in toata lumea, in fiecare an, pentru a promova beneficiile purtarii bebelusilor, va avea loc si in Bucuresti.

International Babywearing Week va avea loc si in Bucuresti, intre 10 si 16 octombrie, si va include marsuri ale mamicilor, ateliere, expozitii foto si concursuri.

Babywearing, purtatul bebelusului, inseamna pur si simplu sa-ti porti bebelusul sau copilul folosind o bucata de material. Aceasta metoda este foarte naturala si practica in acelasi timp.

Printre beneficii, sustinatorii acestui concept enumera: libertate de miscare, copilul este proape de parinte, ii simte bataile inimii, se simte protejat si plange mult mai rar, copilul interactioneaza cu cei din jur, absoarbe foarte multe informati, se adapteaza mult mai usor la noua lume, simte mamica, este legat de mersul si miscarile ei etc.

In cadrul evenimentului vor fi organizate cateva intalniri, in colaborare cu Asociatia pentru Nastere Naturala si Alaptare. Programul complet va fi anuntat in curand pe siteul bebelusipurtati.blogspot.com.

Evenimentul
se deschide luni, 10 octombrie, ora 17:00, cu un mars de promovare. Punct de plecare, metrou Piata Victoriei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.