Vezi prognoza meteo pentru urmatoarele doua zile.

Vremea se va mentine joi mai calda pentru prima decada a lunii octombrie, cu maxime ce se vor incadra intre 22 si 30 de grade si minime, in general, intre 5 si 15 grade, potrivit ANM.

Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla slab si moderat. In cursul zilei de vineri, vremea va fi frumoasa, cu cer variabil si valori termice mult mai ridicate fata de mediile climatologice ale perioadei. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 21 si 31 de grade, relateaza MEDIAFAX.

Seara, se va innora treptat in jumatatea de vest a tarii, unde pe arii relativ extinse vor fi averse insotite si de descarcari electrice. Vantul va sufla moderat cu intensificari locale, in special in Campia de Vest, pe litoral si la munte. Temperaturile minime vor fi cuprinse, in general, intre 5 si 15 grade.

In Bucuresti vremea se mentine mai calda decat in mod mod obisnuit, cu o maxima termica de 27-29 de grade, iar o minima de 8-11 grade. Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla slab pana la moderat.

Vremea in orasul tau

Vremea in urmatoarele trei zile


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.