Spectacolul a primit premiul pentru cea mai buna regie si cel mai bun scenariu, dar si Leul de Aur, cea mai inalta recunoastere a Festivalului International de Arta a Circului - Bucuresti, editia a III-a.

Pentru ca biletele pentru reprezentatia de sambata, 8 octombrie 2011, au fost epuizate, Circ&Variete Globus scoate la vanzare bilete pentru alte doua reprezentatii: duminica 9 octombrie 2011, de la ora 15,00 si de la ora 18.30.

Artistii Circ & Variete Globus Bucuresti ii invita pe toti iubitorii artei circului sa vizioneze „Destinul Dacilor” pentru a retrai momente importante din istoria noastra, intr-un spectacol original, inspirant, grandios care imbina numere de dresura cu lei, cai, camile si chiar un elefant, cu cele de echilibristica, acrobatii aeriene si de jonglerie.

„Este un spectacol facut cu pasiune si asta chiar se vede, un spectacol in care veti avea revelatia unor creatii spectaculoase si a unor actori care s-au depasit pe ei insisi. Este istorie, costumele sunt splendide, decorul si lumina minunate, muzica incantatoare", spun spectatorii.

Spectacolul regizat de Brindusa Novac a primit distinctii si pentru cele mai bune costume, cea mai buna coregrafie, dar si cea mai buna scenografie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.